Leverancier whitelabel waterontharders

Inclusief service & onderhoud

Onze waterontharders

Ontdek meer over de puurheid van de waterontharders van Fegon.

Waterontharders passend voor in elk huishouden

Wij kunnen ons, met een ruim assortiment aan verschillende waterontharders, de grootste waterontharder fabrikant van Nederland noemen. Onze vertegenwoordigers vind je door het hele land en staan altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen.

Waterontharders van Fegon

Dé slimme aanvulling voor elk huishouden!

Investeer in een Fegon waterontharder en geniet van zacht water dat goed is voor je huid, apparaten en portemonnee. Verminder kalkaanslag, bespaar op schoonmaakmiddelen en verleng de levensduur van je huishoudelijke apparaten. Maak vandaag de keuze voor comfort, efficiëntie en duurzaamheid. Een waterontharder is niet alleen een aanvulling, maar ook een slimme en waardevolle aankoop voor elk huishouden.

Alle kenmerken van een Fegon waterontharder op een rijtje

 • Efficiënte kalkverwijdering
 • Optimalisatie van waterkwaliteit
 • Energiebesparing
 • Milieuvriendelijk
 • Positieve klantenervaring
 • Langere levensduur apparatuur

Installatiegemak & waterkwaliteit

Het installatiegemak van een Fegon Waterontharder is geoptimaliseerd voor een snelle en moeiteloze ervaring!

Het installatiegemak van een Fegon Waterontharder is opmerkelijk. Het systeem is ontworpen voor een probleemloze installatie, waarbij geen ingewikkelde technische kennis nodig is. Eenmaal geïnstalleerd, begint het direct zijn werk te doen, kalk uit het water te verwijderen en de voordelen van zacht water te bieden, zonder gedoe of complicaties.

Met het installatiegemak van een Fegon Waterontharder ervaar je snel de voordelen van een verbeterde waterkwaliteit in elk huishouden.

Onze accountmanagers

Onze accountmanagers hebben alle antwoorden op het gebied van waterontharders. Neem gerust contact op!

Jan Hoogerbrug

Regiomanager Zuid-Holland

Stefan Kempe

Regiomanager Midden-Holland

Roel Harink

Regiomanager Noord-Holland

Veelgestelde vragen

Alles wat je over Fegon zou willen weten

Hard water bevat veel calcium en magnesiumionen. Fegon waterontharders filteren deze ionen, waardoor zacht water ontstaat. Dit heeft voordelen in de badkamer, keuken en voor de smaak van water, koffie en thee. Bovendien is het voelbaar, vooral tijdens douchen, en kan helpen bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Kortom, de voordelen zijn zichtbaar, proefbaar en voelbaar.

In Nederland is het meeste kraanwater hard vanwege calcium en magnesium, wat kalkaanslag veroorzaakt in apparaten en badkamers. Hardheid wordt gemeten in °dH; boven 3°dH ontstaat aanslag, maar 15°dH wordt als “hard” beschouwd door drinkwaterleveranciers.

Een waterontharder biedt tal van voordelen:

 1. Kalk wordt uit het water verwijderd, waardoor leidingwater zachter wordt en je hierdoor geen last meer hebt van kalkaanslag.
 2. De smaak van water, koffie en thee verbetert. 
 3. Het gebruik van zeep- en schoonmaakmiddelen vermindert.  
 4. Je energieverbruik daalt, omdat er geen kalkaanslag meer op de verwarmingselementen zit. 
 5. Jouw huishoudelijke apparaten hebben een langere levensduur.
 6. Zacht water heeft een positieve werking op de huid en kan daarmee ook de klachten verminderen bij o.a. eczeem en psoriasis.

Binnen Fegon helpen wij je op weg met de communicatie over onze waterontharders. Hierbij kan je denken aan het personaliseren van de producten, door het aanpassen van kleur(en) en logo’s. Verder bieden wij jou toegang tot verschillende marketingmiddelen, waaronder:

 • Brochures en informatieflyers voor de consument.
 • Een website met jouw branding, speciaal toegespitst op de waterontharder.
 • Demo video’s.
 • Onderhoudsboeken.
 • Garantiebewijzen.

 

Neem contact met ons

Fegon ondersteunt jou als installateur, dat doen wij voordat jij een waterontharder aanschaft door jou te voorzien van de nodige informatie. Tijdens de installatie zullen we ook paraat staan als je technische vragen hebt. Als je de waterontharder hebt geïnstalleerd, zullen wij de verdere service zoals onderhoud uit handen nemen, zodat jij je kan focussen op jouw vakwerk! 

We verzekeren jouw klant na registratie van 1 jaar gratis All-in garantie! Door te registeren via MijnFegon spaar jij als installateur gratis voor mooie producten en cadeau’s!